BOEKHOUDING VOOR ONDERNEMERS

boekhouding ondernemersBBMsupport ondersteunt de ondernemer volledig in het ondernemen. Dit is meer dan als administratiekantoor de boekhoudkundige verwerking en het verzorgen van de diverse belastingaangiftes. Gesprekspartner zijn en meedenken met de relatie maakt de support compleet.

Zo verstuur ik regelmatig een email van belangrijke fiscale ontwikkelingen en houd ik daarmee de ondernemer op de hoogte van zaken die hem of haar kunnen aangaan.

Door mijn werkwijze verzorg ik het gehele traject: intakegesprek, offerte, inrichten en verwerken boekhouding, verzorgen belastingaangiftes, behandelen van fiscale kwesties, opstellen en bespreken jaarrekening, etc. Hierdoor ben ik bekend met alle inn en outs van mijn relaties en ben in staat om mijn diensten en inspanningen daarop af te stemmen.

Als het bovenstaande u aanspreekt dan vindt u een volledig overzicht van mijn diensten op de pagina Tarieven.