BBMsupport: BELASTING- EN ADMINISTRATIEKANTOOR TE ZOETERMEER

Welkom op de site van BBMsupport. Ik ben Ramon Leffers en de eigenaar van Belasting- en administratiekantoor BBMsupport te Zoetermeer. Ik ben o.a. opgeleid voor belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs. BBMsupport is een compact en onafhankelijk belasting- en administratiekantoor dat zich richt op de administratieve- en fiscale dienstverlening voor ZZP en particulier.

SPECIAAL VOOR ZZP EN PARTICULIER

ZZP en particulier zijn natuurlijk 2 groepen die sterk met elkaar verstrengeld zijn. Door van deze twee groepen specialisme te maken kan BBMsupport zich hierin onderscheiden t.o.v. ander kantoren. Een ZZP’er of particulier voelt zich vaak miskent bij een groter administratiekantoor. Deze hebben wel een correcte dienstverlening, maar de persoonlijke benadering ontbreekt vaak. Juist de persoonlijke benadering en interactie is wat mij zo aantrekt bij de ZZP en particulier.

SCHERPE TARIEVEN, DUIDELIJKE AFSPRAKEN EN VAKKUNDIG

BBMsupport heeft kantoor aan huis. Door de overheadkosten laag te houden zijn de tarieven scherp. Scherpe tarieven, duidelijke afspraken en vakkundige dienstverlening zijn voor mij de ingredi├źnten voor de basis waarop ik met mijn relaties werk en de markt benader.

Spreekt het bovenstaande u aan en wilt u weten welke diensten ik aanbied ? Dan kunt u verder kijken op deze website.

Ik nodig u verder van harte uit een mail te sturen of te bellen voor het verkrijgen van nadere informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.

Graag tot ziens,

Ramon Leffers